Anna EsküvőiRuha és Öltönyszalon – Dunaharaszti

anna-logo
ADATOK
  • Cím: 2330 Dunaharaszti, Arany J. u. 3. (Gimnázium mellett, Arany Hármas Üzletház))
  • Nyitva tartás:

Hétfő – Péntek: 15:00 – 18:00

Szombat: 09:00 – 13:00 (igény szerint)

ELÉRHETŐSÉG
BEMUTATKOZÁS
annakep_0

Új szalonomat 2007 február 21.-én nyitottam meg.
Fő profil: menyasszonyi és exkluzív női ruhák eladása, kölcsönzése.
A menyasszonyi ruha divatjában az európai igényekhez igazodó francia, olasz és spanyol tervezők álmodják meg a modelleket, melyekhez kedvező árak párosulnak. Szalonunkban folyamatosan bővülő kínálatunkból mindenki kiválaszthatja az egyéniségéhez legjobban illő modellt.

Kérjük, tekintsék meg a honlapunkon található ruha választékunkat, a képek alapján elérhető a kínálatunkban szereplő ruhaköltemények.

  • Menyasszonyi ruhák eladásra már 35.000 Ft.-tól
  • Vőlegényöltönyök (anyagtól és mérettől függően) már 19.000 Ft.-tól
  • Koktél és menyecskeruhák már 7.000 Ft.-tól
annakep2_0

Szalagavató Ünnepségekre keringő ruhák, öltönyök diákigazolvány felmutatásával nagy kedvezménnyel bérelhetők!

Kiegészítőink széles választéka mellett, lehetőséget nyújtunk egyedi tervezésű fátylak (egyéb kiegészítők) megrendelésére.

Célom a menyasszonyok teljes körű kiszolgálása, egyéni igényeikhez, elképzeléseikhez igazodva. Fedezze fel Ön is az Anna Szalon gyönyörű esküvői ruháit, válassza ki amelyik elvarázsolja,  s amelyben élete “nagy napján” tündökölhet.

A kiválasztott menyasszonyi, vőlegény és egyéb ruhákat  helyben, kívánság szerint méretre igazítjuk. Kérem keressék fel szalonunkat, nem fogják megbánni, hiszen csodálatos választékkal várom Önöket.

Térkép

Kulcsszavak: menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha, blúz, szoknya, kiegészítő, alkalmi ruha, koktélruha, gyermek öltöny, férfi öltöny, ingek, Dunaharaszti, méretre készítés, szabó

Anna EsküvőiRuha és Öltönyszalon – Dunaharaszti